سم زدایی با چای سبز

سم زدایی با چای سبز

مترجم: رزیتا ملکی‌زاده

آیا به دنبال راهی طبیعی، بدون درد، بدون زحمت و سریع جهت سم زدایی از بدن خود هستید؟ آیا دوست نداشتید پاکسازی بدن از سموم و ناپاکی‌ها به آسانی نوشیدن یک فنجان چای بود؟ به من اعتماد کنید، این کار به همان آسانی است! در این مقاله به چگونگی آن پی ببرید.
آیا می‌دانستید که کاتچین یا کاتشین موجود در چای سبز به جلوگیری از بروز سرطان کمک می‌کند؟ برخی مطالعات صورت گرفته نشان می‌دهند که در کشورهایی مانند ژاپن که مردم آن کشور به طور منظم چای سبز مصرف می‌کنند، میزان بروز سرطان پایین است.
چای سبز به منظور سم زدایی
چای سبز از «گیاه چای» همیشه سبز بدست می‌آید. برگهای گیاه چای تحت حداقل پردازش به جهت سطح بالا رفته‌ی آنتی اکسیدانی که ثابت شده است برای بدن مفید می‌باشد، قرار می‌گیرند. محتوای کافئین موجود در چای سبز به طور قابل توجهی کمتر از قهوه است. گرچه منشاء این چای چین است اما تقریباً با فرهنگ ژاپن ارتباط یافته است.
این چای حاوی اپیگالوکاتچین ـ3ـ گلوگات (EGCG) و فلاونوئیدها است. EGCG و فلاونوئیدها، آنتی اکسیدانهایی هستند که جاروب کننده و یا گندیده خوارهای قوی رادیکال بوده که بدن را سم زدایی کرده و آسیب وارد شده توسط رادیکالهای آزاد را از بین می‌برند. این رادیکالها می‌توانند منجر به تشکیل لخته خون، تصلب شرایین، سرطان و سرعت بخشیدن به روند پیری شوند. یک فنجان از این چای حاوی20 تا 35 میلی‌گرم EGCG است و این مقدار حداکثر مقدار آنتی اکسیدان بدست آمده از هر نوع چای می‌باشد. مقدار مصرف توصیه شده از این چای 3 تا 4 فنجان در روز است.
چای سبز تقویت کننده سیستم ایمنی بوده و تحریک سیستم ایمنی به محافظت از بدن در برابر عفونت کمک می‌کند. این چای مواد سمی را از بدن شسته و آنها را به شکل ادرار از بدن خارج می‌سازد، در نتیجه به پاکسازی بدن کمک می‌کند.
آماده سازی چای سبز
چای سبز در فرمهای برگ و پودر و یا چای کیسه‌ای در بازار موجود است. یک فنجان چای داغ و سالم می‌تواند به روش ذیل تهیه شود (برای 1 فنجان چای)
• در صورتی که چای به صورت برگ و یا پودر باشد، 1 قاشق غذاخوری از برگها و یا پودر آن را در صافی بریزید.
• 1 فنجان پر از آب را در دمای 180 درجه فارنهایت و یا 82 درجه سانتیگراد گرم کرده و درست پیش از به جوش آمدن آن آب را از روی اجاق بردارید.
• صافی چای را بر روی فنجان گذاشته و آب داغ را بر روی برگ و یا پودر چای ریخته و اجازه دهید به مدت نه بیشتر از 2 تا 3 دقیقه دم بکشد.
• صافی چای را از روی فنجان برداشته و اجازه دهید چای به مدت چند دقیقه خنک شود.
• فنجان چای سالم خود را نوش جان کنید!
در صورتی که از چای کیسه‌ای استفاده می‌کنید، آن را بایستی به مدت 2 تا 3 دقیقه در آب داغ فرو برده و پس از آن چای را می‌توانید مصرف کنید.
نکته: از افزودن شیر و یا شکر به چای خودداری کنید به این دلیل که مانع از عمل سم زدایی آن شده و به نوشیدنی قند و چربی مضاعف می‌افزاید.
دیگر خواص سلامتی بخش
علاوه بر فوائد فوق‌الذکر، در این بخش دلایل حیاتی بیشتری را عنوان می‌کنیم که چرا بایستی چای سبز را به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود سازید.
• این چای سطوح انرژی را افزایش داده و به فعال ماندن در طول روز کمک می‌کند.
• چای سبز دارای خواص ضد باکتری بوده در نتیجه از بدن در برابر باکتریهای بیماری‌زا مختلف محافظت می‌نماید.
• این اعتقاد وجود دارد که چای سبز دارای خواص ضد سرطانی است و سلولهای رشد یافته به میزان نامناسب را مورد هدف قرار می‌دهد.
• این چای به پوستی سالم‌تر، باطراوت‌تر و روشن‌تر کمک می‌کند.
• چای سبز به کاهش وزن افزوده شده بدن با عمل بر روی محتوای چربی موجود در بدن کمک می‌نماید.
• یک تشدید کننده‌ی سوخت و ساز بدن بوده که میزان سالم سوخت و ساز در بدن را حفظ بطوریکه شما را سالم و متناسب نگاه می‌دارد.
• این چای همچنین به کاهش کلسترول LDL موجود در بدن کمک می‌کند. کلسترول LDL «نوع بد» کلسترول است که مسبب بروز بیماریهای قلبی است. در صورت بروز حمله‌ی قلبی، نوشیدن چای سبز به بهبودی سریعتر از این بیماری کمک می‌نماید.
• چای سبز ایمنی بدن شما را افزایش داده و در برابر انواع مختلف آلرژی و همچنین تب یونجه مبارزه می‌کند.
• این چای موجب رفع مدفوع سفت شده و مشکلات یبوست می‌شود.
• چای سبز فرونشاننده‌ی عطش بوده و همچنین به شستن و دفع تمام مواد غذایی چرب و روغنی مصرف شده کمک می‌نماید.
سم زدایی چیست
سم زدایی از فرهنگ یونان و مصر باستان سرچشمه می‌گیرد. و به معنای «پاکسازی بدن از مواد سمی و سایر عناصر آلاینده» است. با این حال، این نظریه توسط جریان غالب انجمن پزشکی و علوم مردود شناخته می‌شود به این دلیل که بر اساس تجارب و شواهد علمی استوار بنا نهاده نشده است. علی‌رغم آنکه توسط گروه‌های علمی و پزشکی بی ارزش تلقی می‌شود اما به عنوان یک رویکرد پزشکی جایگزین به شهرت رسیده است.
چرا سم زدایی
مواد سمی موجود در مواد غذایی ما در اشکالی مانند مواد افزودنی، مواد نگهدارنده، عوامل رنگ دهنده و سایر مواد شیمیایی در خون و بافتهای ما تجمع می‌یابند. این سموم توسط چربی‌ها در بدن احاطه شده و دفع آنها را از بدن با مشکل مواجه می‌سازند. این مواد سمی با گذشت زمان موجب بروز عوارض و بیماریهایی مانند موارد ذیل می‌شوند:
• مسدود شدن رگهای خونی
• درد و ناتوانی دستگاه گوارش
• مشکلات پوستی
• بیماری مرتبط با معده
• مشکلات عصبی
• سردردهای بی موقع
• اختلال بینایی
انواع مختلفی از چای سبز چینی و ژاپنی بسته به عطر و طعم و مواد تشکیل دهنده‌ی اصلی و غیره آن در بازار موجود است. تنها پس از امتحان چند نوع از آن قادر خواهید بود گونه‌ای از چای سبز را که مناسب شما و پرزهای چشایی‌تان است را بیابید. آن را به عنوان جایگزینی سالمتر نسبت به نوشیدنی‌های گازدار مصرف کرده و فوائد آن را بدست آورید. نوش جان!
سلب مسئولیت: اطلاعات ارائه شده در این مقاله صرفاً جنبه‌ی آموزشی داشته و نبایستی به منظور جایگزین توصیه‌های پزشک متخصص در نظر گرفته شود.

منبع:راسخون

مطالب مشابه

دیدگاهتان را ثبت کنید