خواص زردآلو

خواص زردآلو

نویسنده: عذراسادات حکیم

زردآلو خود طبیعتی سرد دارد ولی هسته آن طبیعتی گرم دارد.
زردآلو سرشار از ویتامین‌هایی چون A,B,C است.
از املاح معدنی زردآلو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
آهن، پتاسیم، سدیم، روی، فسفر، مس، منیزیم، کلسیم، گوگرد.
زردآلو نیز همانند دیگر میوه‌ها دارای فواید درمانی بسیاری است که از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
زردآلو بوی بدن دهان را از بین برده و تشنگی را برطرف و پوست را جوان می‌نماید.
زردآلو بی خوابی، فراموشی و خستگی را درمان می‌کند، آرام بخش و نشاط آور است.
همچنین در درمان بیماری‌های روحی، روانی و عصبی مفید است.
زردآلو بیماری‌های قلبی، التهاب معده، ورم مفاصل ونرمی استخوان را درمان می‌کند.
زردآلو نه تنها فشارخون را تنظیم و خون را تصفیه می‌کند، بلکه کم خونی را نیز درمان می‌نماید.
علاوه براین فایده‌ها، درمان تب و دفع کننده صفرا و اسید معده نیز می‌باشد.
هسته زردآلو، سرماخوردگی را درمان، بدن را تقویت و نیروی جنسی را افزایش داده وداروی سینه است.
هسته زردآلو، دارای چربی، قند و ویتامین A می‌باشد و نفخ را از بین می‌برد. (1)

ضررها
زردآلو نفخ آور است، اما اگر به همراه مغز هسته آن خورده شود چنین ضرری را نخواهد داشت.
زردآلو دیر هضم است وبه کسانی که سوزش معده و بیماری‌های کبدی دارند توصیه نمی‌شود.

پی نوشت ها :

1. درمان با میوه‌ها، صفحه 171.
منبع: حکیم، عذراسادات؛ (1388) میوه درمانی با بهره گیری از دستورهای اسلامی، قم، عصر غیبت، چاپ نخست.

مطالب مشابه