میزان کالری در انگور

میزان کالری در انگور

مترجم: سهیلا حاجی زاده

انگور قرمز، سیاه و سبز در سراسر جهان یافت می شود و بخش ضروری از رژیم غذایی میوه جات را تشکیل می دهند. به غیر از انواع ویتامین ها و مواد معدنی موجود در انگور، این میوه دارای طعم و مزه ی منحصر به فردی نیز می باشد. با استفاده از تخمیر انگور آشامیدنیهایی تهیه شده که در سراسر جهان تولید و توزیع می گردد. ارقام سبز و قرمز دارای هر دو شکل بی دانه و دانه دار هستند که در کشورهای آمریکایی و اروپایی یافت می شوند. هر کدام از این ارقام خصوصیات، طعم، مزه و ارزش تغذیه ای منحصر به فرد خود را دارند. در این جا در رابطه با کالری و ارزش تغذیه ای این میوه مطالبی را ذکر خواهیم کرد.
کالری
میزان کالری موجود در انگور سبز تاحدی بالاتر از انگور قرمز می باشد. آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی موجود در انگور قرمز مسئول ایجاد رنگ در این رقم می باشند. بیشتر فلاونوئیدها دارای رنگ تیره هستند. انگور می تواند به عنوان یک میان وعده ی شیرین مصرف شود، هر فنجان از این میوه حاوی 62 کالری می باشد.

انگور

تعداد کالری

میزان کربوهیدرات (گرم)

میزان آب (درصد)

بی دانه (100 گرم)

50 کیلو کالری

15

82

دانه دار (100 گرم)

70 کیلو کالری

23

65

یک عدد انگور

3 – 4 کیلو کالری

9/0

82

ارزش تغذیه ای انگور
در این قسمت برخی از ارزش تغذیه ای مهم انگور خام در 100 گرم میوه را ذکر خواهیم کرد.

انگور

در 100 گرم

کالری

69 کیلو کالری

آب

54/80 درصد

پروتئین

72/0 گرم

کربوهیدرات

1/18 گرم

لیپید

16/0 درصد

فیبر غذایی

9/0 گرم

قند

48/15 گرم

چربی های اشباع شده

054/0 گرم

ویتامین ها و مواد معدنی
این میوه حاوی همه ی ویتامین ها و مواد معدنی ضروری مورد نیاز فعالیت های روزانه ی ما می باشد. انگور حاوی ویتامین های A، B1، B2، B3، B6، B12، C و K می باشد. علاوه بر این، حاوی مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم و فسفر نیز می باشد. این مواد معدنی در مقادیر بالا در انگور یافت می شوند. دیگر مواد معدنی موجود شامل منیزیم، آهن، روی، مس و غیره می باشد. اسیدهای آلی مهم موجود در این میوه اسید مالیک، سوکسینیک اسید و گلیسریک اسید می باشد. آنتی اکسیدان هایی مانند فلاونوئید، تانن، انتوسیانین و ژرانیول نیز در انگور وجود دارد.
حقایق جالب
میزان آب این میوه 80 درصد می باشد.
به عنوان یک ملین عمل می کند.
انگور به عنوان ششمین میوه دارای ارزش غذایی رتبه بندی شده است.
پوست این میوه حاوی مقادیر زیادی بتا کاروتن و لیکوپن می باشد.
آب انگور یک نوشیدنی انرژی زا است که باعث ایجاد هیجان در فرد می گردد.
آب انگور یک پاک کننده ی خوب بوده و از این رو تشکیل آکنه را کاهش می دهد.
آب انگور نارس درمان خوبی برای عفونت های دهان می باشد.
کشمش و مویز از این میوه تولید می شود. کشمش از انگور قرمز تهیه شده، در حالی که موز از انگور سفید به دست می آید.
کشمش و مویز دارای محتوای کالری و دیگر مواد تغذیه ای ضروری بالایی می باشند.
مواد غذایی گیاهی موجود در کشمش باعث جلوگیری از بیماری های مربوط به دندان می گردد.
رسوراترول پلی فنول موجود در انگور قرمز بوده که دارای خواص آنتی اکسیدانی می باشد و به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک می کند. آنتی اکسیدان ها باعث مهار رایکال های آزاد که می توانند سلول های بدن را تخریب کنند، می شوند. مصرف انگور قرمز باعث جلوگیری از بیماری های قلبی در بدن می گردند. آنتوسیانین موجود در این میوه رشد عوامل ایجاد کننده ی سرطان را مهار می کنند. برخی از اسیدهای آلی مانند اسید تارتاریک، اسید مالیک و اسید سیتریک به عنوان مواد نگهدارنده در تخمیر عمل می کنند.

منبع:راسخون

مطالب مشابه

دیدگاهتان را ثبت کنید