ارزش تغذیه ای و خواص درمانی انگور

ارزش تغذیه ای و خواص درمانی انگور

مترجم: سهیلا حاجی زاده

انگور تازه حاوی تقریبا 80 درصد آب می باشد. انگور یکی از بهترین میوه های کم کالری می باشد.
صدها مطالعه ی دارویی این واقعیت را به اثبات رسانده است که مصرف انگور در رژیم غذایی دارای فواید فراوانی می باشد. انگور انباری از مواد غذایی گیاهی به نام پلی فنول ها بوده که شامل فلاونوئیدها، اسیدهای فنولی و رسوراترول می باشد. این سه پلی فنول بخش اصلی پوست، ساقه و دانه های انگور را تشکیل می دهند. محصولات تولید شده از انگور نیز برای سلامت بشر بسیار مفید می باشد.
واقعیات تغذیه ای درباره ی انگور
مانند بسیاری از میوه های بری، ارزش تغذیه ای انگور بسیار بالاست. این میوه را می توان با میوه های دیگر مانند هلو یا گلابی یا زردآلو به عنوان سالاد مصرف کرد و یا آن ها را در قالب کشمش یا مویز استفاده کرد. انگور میوه ای ایده آل برای جوانان و بزرگسالان می باشد. برخی از واقعیات تغذیه ای مهم انگور به شرح زیر می باشد.
انگور غنی از ویتامین هایی مانند A، B1، B2، B6 و C6 می باشد. انگور حاوی اسیدهایی مانند اسید تارتاریک، اسید مالیک، سوکسینیک، فوماریک، گلیسریک، p- کوماریک و اسید کافئیک می باشد.
بتا کاروتن، لیکوپن، رسوراترول و دیگر ترکیبات گوگردی در پوست انگور یافت می شود.
انگور حاوی آنتی اکسیدان های مهمی مانند آنتوسیانین، فلاون، ژرانیول، لینالول، نرول و تانن می باشد.
این میوه حاوی همه ی مواد معدنی ضروری مانند کلسیم، کلر، مس، فلوئور، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، سیلیکون و گوگرد می باشد.
مزایای بهداشتی انگور
پتاسیم و سدیم محرک های مهم سیستم عصبی هستند. آب انگور این مواد معدنی مهم را برای ما فراهم می آورد.
فسفر به تشکیل ژن ها کمک کره و بنابراین بخش مهمی از اسیدهای نوکئیک می باشد. انگور منبع خوبی از فسفر می باشد.
منیزیم که به انقباض عضلانی کمک می کند، نیز در انگور یافت می شود.
انگور یکی از میوه های کمیابی بوده که کاملا عاری از کلسترول می باشد. شگفت انگیزترین واقعیت در مورد انگور این است که این میوه دارای کالری کمی می باشد. یک فنجان آب انگور (حدود 92 گرم) حاوی تنها 62 گرم کالری بوده و عاری از کلسترول می باشد.
انگور دارای مقدار کمی پروتئین و فیبر غذایی بوده که باعث هضم سریع می گردند.
این میوه حاوی ویتامین K و E بوده که به انعقاد خون کمک می کنند.
آنتی اکسیدان هایی مانند آنتوسیانین، فلاون، ژرانیول، لینالول، نرول و تانن ها مسئول حفاظت از بدن در برابر سرطان می باشند.
ویتامین B به کنترل سرعت متابولیسم کمک می کند و انگور بهترین منبع این ویتامین می باشد.
مصرف فولات موجود در انگور در طول دوران بارداری مهم می باشد.
انگور قرمز حاوی ترکیباتی به نام رسوراترول بوده که به کنترل کلسترول و کاهش خطر حملات قلبی کمک می کند. اشکال خشک انگور حاوی مقادیر زیادی عنصر بور بوده که برای رشد استخوان ها ضروری می باشند. این عنصر به مبارزه با پوسیدگی دندان و لثه نیز کمک می کند.
ویتامین A همراه با ترکیبات فلاونون به مبارزه با شب کوری و دیگر بیماری های چشمی کمک می کنند.
آب انگور کاهش دهنده ی تب می باشد. این میوه به مبارزه با خستگی نیز کمک کرده و ارائه دهنده ی انرژی به بدن می باشد.
آکنه و دیگر مشکلات مرتبط با پوست نیز با مصرف آب انگور که حاوی ویتامین C می باشد، درمان شده و یا کاهش می یابد.
رماتیسم، نقرس، آسم و غیره نیز با استفاده از انگور کنترل می شود، چون این میوه حاوی عوامل ضد التهابی می باشد.
انگور به عنوان پاک کننده ی خوب عمل کرده و از این رو باعث حذف سنگ کلیه و بهبود جریان صفرا و ادرار می گردد.
این میوه در درمان مشکلات مربوط به میگرن و سردرد نیز موثر می باشد.
انگور حاوی مواد معدنی فراوانی بوده که به سم زدایی کبد و تقویت سیستم گوارش کمک می کند.
خطر ابتلا به آترواسکلروز با گنجاندن انگور در رژیم غذایی کاهش می یابد.
انگور میزان رطوبت موجود در ریه ها را افزایش داده و به کاهش آسم کمک می کند.
انگور به کوچک شدن تومورهای پستان نیز کمک می کند.
رسوراترول یکی از اجزاء اصلی انگور قرمز بوده که به درمان بیماری آلزایمر کمک می کند. این میوه جهت مبارزه با بیماری های عصبی نیز مفید می باشد.
با دانستن مزایای انگور، شما می توانید این میوه را در رژیم غذایی خود قرار دهید. انگور به صورت میوه ی خام مصرف شده و برای تهیه ی مواد خوراکی مانند ژله، مربا، آب انگور، سرکه، کشمش و روغن خوراکی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. انگورهای خشک نیز کشمش نام دارند.

منبع:راسخون

مطالب مشابه

دیدگاهتان را ثبت کنید