بسم الله الرحمن الرحیم
والحمدُللهِ رَبِّ العالمین، وأفضلُ الصلاهِ وأزکى التسلیمِ على أشرفِ بریتهِ وخیرِ خلقهِ محمدٍ وآلهِ الطاهرین، وأقسى اللعنهِ وأشدُّ العذابِ على أعدائهم وغاصبیهم أجمعین، أبدَ الآبدینَ.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خَازِنِ الْعِلْمِ الدَّاعِی إِلَیْکَ بِالْحَقِّ النُّورِ الْمُبِینِ اللَّهُمَّ وَ کَمَا جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَ وَحْیِکَ وَ خَازِنَ عِلْمِکَ وَ لِسَانَ تَوْحِیدِکَ وَ وَلِیَّ أَمْرِکَ وَ مُسْتَحْفَظَ [مُسْتَحْفِظَ] دِینِکَ فَصَلِّ عَلَیْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَصْفِیَائِکَ وَ حُجَجِکَ إِنَّکَ حَمِیدٌ مَجِیدٌ.
جهان تشیع در این روزها، به دلیل فرا رسیدن سالروز شهادت رئیس مذهب جعفری و ششمین امام خویش، امام جعفر بن محمد صادق – علیه آلاف التحیه و السلام – در ماتم به سر میبرد. این مناسبت جانسوز را به محضر امام زمان حجت غائب حضرت مهدی (عج) و نیز شیعیان و منتظران ظهور آن حضرت، تسلیت عرض میکنیم.
اذعان باید کرد که هر چند تاریخ پیدایش شیعه به زمان رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) باز میگردد، اما تلاشها و اقدامات ارزنده امام صادق (علیه السلام) در تبیین جایگاه تشیع و روشنتر نمودن منظومه فکری و علمی شیعه در همه علوم به گونهای برجسته بوده است که مذهب تشیع، «جعفری» لقب گرفته است و شیعیان نیز به آن حضرت منتسب میشوند. به همین دلیل شایسته است شیعیان و دوستداران آن حضرت به منظور ادای حق آن پیشوای تابناک و نکوداشت مقام آن حضرت، تلاش خود را برای احیای بیش از پیش سالروز شهادت جانگداز ایشان دو چندان کنند و در این راه از تمامی شیوههای تبلیغی و رسانهای بهره بگیرند.
برای ادای حق شخصیتی که با تلاشهای خود معارف دین را به ما شناسانده است، مهمترین کاری که باید انجام شود، صیانت و پاسداشت معارف الهی رسیده از آن حضرت و جلوگیری از تحریف و دسیسهورزی نسبت به معارفی است که آن امام عزیز، همه وجود مبارک خویش را صرف تبیین و معرفیاش نمودهاند. این مأموریت بزرگ و مهم در شرایط حساس کنونی باید بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار گیرد. چراکه عرصههای فکری، اعتقادی، رفتاری و عرصه دین با تحولات بسیار خطرناکی روبرو هستند و دستانی ناپاک و مشکوک تلاش میکنند به نام دین و به بهانه مدرنیسم و نواندیشی، عقاید دینی و احکام شریعت مقدس اسلام را بازیچه اهداف خویش نموده و در این عقاید ناب تحریف ایجاد نمایند.
به همین دلیل بر شیعیان لازم است با حفظ هوشیاری کامل، بصیرت و احساس مسئولیت، در برابر دسیسهها و نقشههای شوم این افراد بایستند و با آنها به مقابله برخیزند. تحقق این مهمّ از راه حفظ ارتباط و پیوند عمیق با مراجع عالیقدر جهان تشیع و عمل به رهنمودهای ارزشمند ایشان که اسوه علم، عمل و تقوا هستند، ممکن میشود. همانا مرجعیت دینی و نیز دستههای عزاداری و مراسم عزای اهل بیت (علیهم السلام) بزرگترین خار در چشم دشمنان این مذهب شریف میباشند. بیتردید ایجاد و حفظ پیوندی گسستناپذیر با مرجعیت و نیز برگزاری با شکوه مراسم عزای اهل بیت (علیهم السلام)، موجب حفظ شریعت نبوی و صیانت از دین میشود. همچنان که نیرنگ منافقان و دشمنان را نیز خنثی میسازد.
امیدواریم نسل کنونی شیعیان در به دوش کشیدن این مسئولیت، حفظ این امانت بزرگ الهی و انتقال بیکم و کاست معارف مکتب امام صادق (علیه آلاف التحیه و السلام) به نسلهای آینده، همچون پدران و نیاکان خویش بکوشند و همانگونه که این معارف بدون هیچ گونه تحریف و تغییر از نسلهای پیشین به دست ما رسیده است، در آینده نیز اجازه تحریف آن را ندهند. این همان معنای حقیقی «تواصی به حق و بردباری در راه حق» است که در قرآن کریم از آن یاد شده است. خداوند در سوره مبارکه عصر میفرماید: ﴿إنَّ الإنسانَ لفی خُسْرٍ إلا الذینَ آمنوا و عَمِلوا الصالحاتِ و تواصوا بالحقِ و تواصوا بالصبر﴾.
مراسم شهادت امام جعفر صادق علیه السلام و همایش بزرگداشت امامزاده سید جلال الدین اشرف به همراه پیاده روی کاروان عزای آن حضرت به طول 55 کیلومتر از شهر جوادیه الهیه تا جوار آستان مقدس امامزاده سید جلال الدین اشرف علیه السلام به نحو احسن برگزار گردید. به جرأت می توان گفت که یکی از قوی ترین همایش هایی بود که در این رابطه برگزار گردید.
لذا انجمن و ستاد کاروان صادقیه طبق آیه ۷ سوره مبارکه ابراهیم ( و اذ تاذن ربکم لئن شکرتم لازیدنکم ) و روایت ( من لم یشکرالمخلوق لم یشکرالخالق ) از فرمایشات گوهربار امام رضا علیه السلام بر خود لازم می داریم که از کلیه برگزار کنندگان و حمایت کنندگان مادی و معنوی این همایش کمال تشکر و امتنان را داشته باشیم.
در پایان ضمن تسلیت مجدد خدمت امام عصر (عج)، از خداوند میخواهیم توفیق گرفتن انتقام خون آباء و اجداد طاهرین ایشان را در زیر پرچم مقدس آن حضرت، به ما ارزانی دارد، ان شاء الله
انجمن و ستاد کاروان صادقیه رفسنجان