حقایق تغذیه‌ای کاهو

حقایق تغذیه‌ای کاهو

مترجم: رزیتا ملکی‌زاده

کاهو نه تنها سبزی تردی است که انسان را به خود مشغول می‌سازد، بلکه در صورتی که به مقدار فراوان به عنوان بخشی از سالاد خورده شود، حاوی مواد مغذی انبوهی نیز است و این موجب دور شدن بیماری‌ها از شما می‌گردد.
کاهو به عنوان یک سبزی برگ‌دار مغذی و بسیار سالم شناخته شده است و در اکثر مواقع به شکل خام خورده می‌شود. اسفناج که گونه‌ای از کاهو می‌باشد، معمولاً پخته شده و به وعده‌های غذایی افزوده می‌شود و یا به عنوان افزودنی سالاد به صورت خام خورده می‌شود. کاهو ماده‌ی غذایی بسیار عالی جهت افزودن بر تردی و تازگی سالاد خصوصاً سالاد سزار است که مواد اولیه‌ی مهم آن برگهای کاهو می‌باشد. این سبزی بومی آسیا و اروپا بوده و در سطح جهانی پرورش داده می‌شود. کاهو جهت رشد و نمو به زمینی شنی و باتلاقی همراه با دیگر انواع خاک نیاز دارد. این سبزی تنها به دمای مناسب جهت رشد نیاز دارد به این دلیل که شرایط آب و هوایی گرم می‌تواند موجب خراب و از بین رفتن آنها شود. کاهوی معمولی نیز می‌تواند یا در سالاد، ساندویچ، انواع برگر، و حتی به عنوان غذای فرعی مورد استفاده قرار گیرد.
اطلاعات تغذیه‌ای کاهو
برای آنکه مواد غذایی از نظر مواد معدنی و ویتامین‌ها سالم و مغذی باشند، بایستی تمام مواد مورد نیاز بدن جهت انجام بدون مانع عملکردهای خود را دارا باشد. اینجاست که سبزیجات و مانند آن وارد عمل می‌شوند، نگاهی به اطلاعات بدست آمده از کاهو انداخته تا ببینیم چه چیزهایی را برای بدنمان ارزانی می‌کند.

 

مواد مغذی

کاهو (میزان هر وعده = 626 گرم، کالری = 106)

کلسترول

0 میلی‌گرم

پروتئین

8 گرم

کلسیم

207  میلی‌گرم

چربی

2 گرم

آهن

1ر6 میلی‌گرم

فیبر

13 گرم

ویتامین C

150 میلی‌گرم

سدیم

50 میلی‌گرم

ویتامین A

54530 واحد بین‌المللی (IU )

کربوهیدرات

21 گرم

قند

7 گرم

مواد مغذی

کاهوی کوچک (میزان هر وعده = 85 گرم، کالری = 15)

کلسترول

0 میلی‌گرم

پروتئین

0ر1 گرم

کلسیم

4%

آهن

20%

فیبر

9ر1 گرم

ویتامین C

100%

سدیم

55 میلی‌گرم

ویتامین A

110%

کربوهیدرات

0ر3 گرم

فواید سلامتی بخش
 به مبارزه با سرطان کمک می‌کند.
 احتمال ابتلاء به مشکلات قلبی را در فرد کاهش می‌دهد.
 میزان کالری آن پایین بوده، بنابراین برای سلامتی مفید می‌باشد.
 اسفناج، هویج، و آب کاهو هنگامی که با یکدیگر ترکیب شوند، رنگ موی اصلی و طبیعی فرد را حفظ می‌کنند.
 سطوح فشار خون بالای فرد را کاهش می‌دهد.
 باعث کاهش سطوح کلسترول می‌شود.
 برای کسانی که دچار بی‌خوابی هستند، مفید می‌باشد.
 به کسانی که از بیماری‌ها و مشکلاتی مانند موارد ذیل رنج می‌برند، کمک می‌کند:
• یبوست
• سوء هاضمه ناشی از اسید
• عفونت مجاری ادراری
• آرتروز
• چاقی
• مشکلات گردش خون
• کم خونی
• زخم
• میل وافر جنسی
• زکام
• ورم مخاط روده بزرگ
• سندرم روده تحریک پذیر
• ورم معده
• استرس
• نقرس
• بیماری سل
• دیابت
بهترین راه مصرف کاهو، خوردن آن به شکل تازه و نه پلاسیده و یا به مدت طولانی مانده است. اهمیت دارد که همچنین به خاطر داشته باشید به این دلیل که کاهو می‌تواند با گل و کثیفی و باکتری همراه باشد، لازم است به طور کامل با آب سرد شسته شده و سپس آماده‌ی مصرف گردد. نوش جانتان!
سلب مسئولیت: اطلاعات ارائه شده در این مقاله صرفاً جنبه‌ی آموزشی داشته و نبایستی به منظور جایگزین توصیه‌های پزشک متخصص در نظر گرفته شود

منبع:راسخون

مطالب مشابه

دیدگاهتان را ثبت کنید