نویسنده: عذراسادات حکیم
نارگیل از میوههای است که دارای طبیعت گرم است و در مناطق گرمسیری یافت میشود.
نارگیل دارای ویتامینهای B1,B2,B3,C است.
گذشته از آهن، نارگیل دارای املاحی چون پتاسیم، سدیم، فسفر و کلسیم نیز میباشد.
از فواید درمانی نارگیل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
از نارگیل میتوان به عنوان خوشبو کننده دهان استفاده کرد.
برای تقویت هوش و حافظه میتوان از نارگیل استفاده کرد.
نارگیل میتوان در چاق کردن انسانهای لاغر کمک بسزایی نماید.
همچنین در درمان بیماریهای چون ضعف کبد، درد مثانه، کمر درد، بواسیر، کرم معده و روده مخصوصاً کرم کدو میتوان از نارگیل یاری جست. نارگیل زخمهای بدن را بهبود و دستگاه هاضمه را تقویت مینماید.
نارگیل نه تنها حرارت بدن را افزایش میبرد، بلکه نیروی جنسی را نیز تحریک مینماید.
خوردن نارگیل به کسانی که مزاج سردی دارند توصیه میشود.
نارگیل ادرارآور نیز هست.
برای از بین بردن سنگ کلیه میتوان از شیر نارگیل استفاده کرد.
از شیر نارگیل میتواند در بهبود و درمان بیماریهایی چون:
آب آوردگی بدن، بیماریهای پوستی، تب، اسهال و سم استفاده کرد.
شیرنارگیل هم ملین است وهم اسهال را بهبود میبخشد.
ریشه درخت نارگیل ضد تب و ادرار آور است؛ برای درمان بیماریهای کبدی مانند یرقان مفید است.
دم کرده ریشه درخت نارگیل برای درمان اسهال خونی مفید است. (1)
ضررها
نارگیل دیر هضم است.
زیاده روی در خوردن نارگیل، برای کسانی که مزاج گرمی دارند مضر است.
پی نوشت ها :
1. میوه و گیاه درمانی، صفحه 217.
منبع: حکیم، عذراسادات؛ (1388) میوه درمانی با بهره گیری از دستورهای اسلامی، قم، عصر غیبت، چاپ نخست.