بررسی ها نشان می دهد که فندق می تواند یک غذای کامل تلقی شود و به دلیل دارا بودن مواد نشاسته ای، کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم، سدیم و آهن، غذای مناسبی برای مبتلایان به دیابت است.
فندق همچنین برای تقویت بدن به ویژه در دوره نقاهت بعد از بیماری ها و برای روده ها و معده نیز مفید است. فندق، سموم را از بدن خارج کرده و فشار خون را افزایش می دهد. به همین دلیل برای افرادی که به دلیل خونریزی یا موارد مشابه دچار افت فشار خون می شوند، مفید است. روغن فندق برای از بین بردن سرفه، درد سینه و کبد مفید است. همچنین فندق به دلیل دارا بودن فسفر زیاد برای کارهای فکری و تقویت حافظه مفید است؛ بنابراین خوردن آن به دانش آموزان و افرادی که کارهای فکری زیادی دارند، توصیه می شود. فندق اگر به مقدار کم خورده شود، به هیچ وجه مضر نیست؛ ولی افراط در خوردن آن باعث ایجاد نفخ، گاز شکم و استفراغ می شود. متخصصان توصیه می کنند که والدین به کودکان خود به جای تنقلات مضر، مغز پسته و فندق بدهند.
منبع: کانون خانواده شماره 227