نویسنده: عذراسادات حکیم
خواص هلو
هلو جزیی از میوههای خنک است.
هلو شامل بسیاری از ویتامینهای لازم بدن است که ازجمله آنها میتوان به ویتامینهای زیر اشاره کرد:
A,B1,B2,B3,C,PP
از املاح معدنی هلو میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
آهن، پتاسیم، فسفر، منیزیم و کلسیم.
هلو در درمان بسیاری از بیماریها تأثیر بسزایی دارد که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تشنگی را برطرف نموده واشتها را افزایش میدهد.
بوی بد دهان را برطرف و سموم بدن را خارج مینماید.
یبوست را درمان و ادرارآور است.
کسانی که مزاج گرمی دارند، هلو موجب تقویت نیروی جنسی در آنها میشود.
زنهای باردار میتوانند بامصرف هلو در دوران حاملگی به زیبایی فرزندان خود امیدوارتر باشند.
نه تنها نفخ تولید نمیکند بلکه باهر معدهای سازگار بوده و زود هضم میشود.
هلو صفرا آور بوده و برای کسانی که مبتلا به دیابت هستند ضرری ندارد.
ادرارآوراست وبرای درمان روماتیسم، یبوست و بیماریهای کلیوی بسیار مفید است.
هلو برای افراد چاق نه تنها ضرری ندارد، بلکه میتواند کاهش وزن را نیز به همراه آورد.
برگ درخت هلو، برای بیماریهای صرع و سنگینی گوارش مفید است.
آب هلو سوراخهای پوست را جمع و رنگ آن را روشن میکند.
شکوفه درخت هلو، برای تسکین تحریکات عصبی بسیار مفید است. (1)
ضررها
کسانی که زخم و یا ورم معده و روده دارند باید با شکم خالی هلو بخورند. هلوی سبز و سفت منجربه اسهال میشود.
پی نوشت ها :
1. فرشته نجات، صفحه 155.
منبع: حکیم، عذراسادات؛ (1388) میوه درمانی با بهره گیری از دستورهای اسلامی، قم، عصر غیبت، چاپ نخست.