ویتامین، مواد معدنی و آثار نور خورشید همه جمع شدهاند در میوههایی به نام میوههای استوایی. مثل موز، آناناس، انبه و پاپایا. در مطلب کوتاه چند دلیل خوب برای مصرف این میوهها را ذکر میکنیم. با ما باشید.
میوههای استوایی التهاب را کاهش میدهند
موز، انبه، پاپایا و آناناس سرشار از مواد مغذی مورد نیاز بدن هستند. به عنوان مثال آناناس تازه حاوی آنزیم – پروتئینی است که به کاهش التهابهای بدن کمک زیادی میکند. زمانی که تصور میکنید بدنتان ضعیف شده و نیاز به مکمل دارید اول از هر چیزی به سراغ آناناس تازه بروید. این میوه التهابهای بدن را کاهش داده و شما را به سمت بهبودی سوق میدهد.
میوههای استوایی خنده بر لبهایتان مینشانند
اگر اهل خوردن غلات صبحانه هستید یک عدد موز متوسط را نیز حلقه حلقه کرده و به کاسهی غلاتتان اضافه کنید. در این صورت نه تنها یک صبحانهی سالم میل کردهاید بلکه شادی را به خودتان هدیه دادهاید. به خاطر اینکه موز حدود یک سوم نیاز روزانهی ما به ویتامین B6 را تامین میکند. این ویتامین هم اسیدآمینهی تریپتوفان را به سروتونین تبدیل میکند. سروتونین نیز برای بهتر کردن خلق و خوی شما موثر است. از این گذشته موز منبع خوب پتاسیم میباشد که به کاهش فشارخون کمک میکند.
افرادی که در هفته چهار تا شش عدد موز خوردهاند 50 درصد کمتر از افرادی که
لب به این میوه نمیزنند به سرطان کلیه مبتلا شدهاند. به عقیدهی محققان
ترکیبات آنتیاکسیدانی پولیفونیک موز باعث شده است که این میوه چنین
خاصیت ضدسرطانی داشته باشد
میوههای استوایی راهی برای مقابله با سرطان سینه
تا جایی که میتوانید کاروتنوئید دریافت کنید. برای این کار یک فنجان انبه خرد شده را به سالاد ناهارتان اضافه کنید. نتایج پژوهشها نشان میدهد خانمهایی که در دوران قبل از یائسگی قرار دارند و روزانه دو فنجان یا بیشتر مواد غذایی سرشار از کاروتنوئید مصرف میکنند به میزان 17 درصد کمتر در معرض سرطان سینه قرار میگیرند. به خاطر اینکه کاروتنوئید با عملکرد استروژن مقابله کرده و از ابتلا به سرطان سینه در خانمها جلوگیری میکند.
پاپایا
میوههای استوایی دوستدار قلب شما
این میوهای که میبینید پاپایا یا پاپایه نام دارد و یکی از بهترین میوههای استوایی است. اگر شما هم به این میوه دسترسی دارید وقت را از دست ندهید و برای پر کردن باک ویتامین C بدنتان یک فنجان از آن را با ماست مخلوط کرده و نوش جان کنید. ویتامین C برای سالم و تندرست بودنتان لازم و ضروری است.
میوههای استوایی مراقب کلیههای شما هستند
خوردن موز خطر سرطان کلیه را کاهش میدهد. نتایج پژوهشی که روی 61000 سوئدی انجام شد نشان میدهد افرادی که در هفته چهار تا شش عدد موز خوردهاند 50 درصد کمتر از افرادی که لب به این میوه نمیزنند به سرطان کلیه مبتلا شدهاند. به عقیدهی محققان ترکیبات آنتیاکسیدانی پولیفونیک موز باعث شده است که این میوه چنین خاصیت ضدسرطانی داشته باشد.
ترجمه: فاطمه مهدی پور
تبیان