نظر دانشمندان در مورد قرآن

نظر دانشمندان در مورد قرآن

نظر دانشمندان در مورد قرآن دانشمندان و متفکران امروز جهان حتی کسانی که مسلمان نیستند وقتی از روی حقیقت طلبی این کتاب آسمانی را مطالعه می کنند در برابر عظمت و بزرگی آن احساس خضوع می کنند و از این کتاب به بزرگی یاد می کنند که این نشان حظور زنده و شاداب قرآن در دنیای امروز است.به نمونه ای از اظهار نظرات دانشمندان معاصر در این باره توجه کنید:
1-آلبرت انیشتن (متفکر و فیزیکدان بزرگ) قرآن کتاب جبر یا حساب نیست بلکه مجموعه ای از قوانین است که بشر را به راه راست ،راهی که بزرگترین فلاسفه از تعریف آن عاجزند، هدایت می کند .
2-پروفسرهانری کربن(فیلسوف معاصر فرانسوی) و قرآن انسان را به دانش دعوت نکرده اند تا آن جا که در قرآن 950 خرافی بود و اگر وحی او وحی الهی نبود هرگز جرات نمی کرد بشر را به علم دعوت کند .هیچ یک از افراد بشر و هیچ شیوه ی تفکری به اندازه ی محمد(صلی الله علیه واله) اگر اندیشه ی محمد(صلی الله علیه واله) بار از علم ،فکر و عقل سخن به میان آمده است.
3-دکتر گوساو لوبون(مورخ بزرگ فرانسوی) قرآن که کتاب آسمانی مسلمین است،به تعالیم و دستورات مذهبی منحصر نمی شود بلکه مشتمل است بر دستورات سیاسی و اجتماعی ، خیرات ، نیکی ، مهمان نوازی ، اعتدال در خواهش های نفسانی، وفای به عهد ، اکرام به والدین ، کمک کردن به بیوه و یتیم و سرپرستی آن ها،نیکی کردن در مقابل بدی که در موارد متعددی بر آن تاکید شده، و در آن تمام این صفات و خصلت های پسندیده تعلیم داده شده است. تعلیمات اخلاقی قرآن به مراتب بالاتر از تعلیمات انجیل است.
4- لئون تولستوی(فیلسوف و نویسنده ی شهیر روسی) هر بخواهد سادگی و بی پیرایه بودن اسلام را دریابد ، باید قرآن مجید را مطالعه کند در آن قوانین و تعلیماتی بر مبنای حقایق روشن و آشکار صادر و احکام آسان و ساده برای عموم بیان شده است.
5- پروفسر آرتور جی.آبری(دانشمند و خاور شناس انگلیسی) زمانی که به پایان ترجمه ی قرآن نزدیک می شدم ، موضوعی سخت مرا پریشان کرده بود. اما در طول ایام پریشانی ، قرآن مرا چنان آرامشی بخشید و چنان حفظ کرد که برای همیشه رهین منتش گردیدم.
6-جی.ام.رود ویل(اسلام شناس انگلیسی) قرآن مقام والایی دارد زیرا نام خداوندو خالق جهان و ستایش او را در میان ملل بت پرست نشر داد و آن را به همه کس اعلام کرد.اروپا نباید فراموش کند که مدیون قرآن است.همان کتابی که آفتاب علم را در میان تاریکی قرون وسطی در اروپا جلوه گر ساخت

مطالب مشابه

دیدگاهتان را ثبت کنید