نویسنده: عذراسادات حکیم
خرمالو سرشار از ویتامینهای A,B1,B2,B3,C میباشد.
از مواد معدنی موجود در خرمالو میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
آهن، پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم، گوگرد.
از جمله فایدههای خرمالو این موارد است: خرمالو اشتهاآور است وبرای رشد کودکان بسیار مفید است. همچنین نه تنها خون ساز است بلکه چربی خون را از بین میبرد وقند آن برای بیماران دیابتی ضرری ندارد؛ هم زود هضم بوده و هم معده را تقویت مینماید. برای درمان آفتهای دهان، گلو درد، نقرس، بیماریهای کبد و کلیه نیز میتوان از این میوه ارزشمند استفاده کرد. از آب خرمالو نیز میتوان برای درمان زخمها استفاده کرد. (1)
ضررهای خرمالو:
زیاده روی در خوردن خرمالو سبب ابتلا به یبوست میشود، چرا که خرمالو مقدار کمی تانن دارد.
پی نوشت ها :
1. میوه وگیاهان دارویی، صفحه 107.
منبع: حکیم، عذراسادات؛ (1388) میوه درمانی با بهره گیری از دستورهای اسلامی، قم، عصر غیبت، چاپ نخست.