خواص خربزه

خواص خربزه

نویسنده: عذراسادات حکیم

خربزه دارای ویتامین‌های بسیاری است که از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: A,C,D
املاح موجود در خربزه بسیار است که از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
فسفر، کلسیم


از فایده‌های درمانی خربزه به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:
خربزه رنگ چهره را روشن و تشنگی‌های زیاد را از بین می‌برد.
سلول‌های بدن را ترمیم و بازسازی می‌کند.
خربزه شیرین ترس را از بین می‌برد و انسان ترسو را شجاع و دلیر می‌نماید.
از آن جا که ادرارآور است برای سنگ کلیه ومثانه مفید است.
برای درمان یبوست، سل ریوی و کم خونی مفید است.
غذا را هضم و سموم بدن را دفع می‌کند.
سلول‌های مغز را تقویت می‌نماید.
شیر مادر را افزایش می‌دهد.
عضلات بدن را تقویت، استخوان بندی را تکمیل و موجب رشد و نمو بدن می‌شود.
معده وروده را پاک می‌نماید.
اعصاب را آرام و تقویت می‌نماید.
تخم خربزه، درد سینه، سرفه وتب‌های شدید را درمان می‌نماید.

ضررها
خربزه کال حاوی مزه ترشی است که برخلاف خربزه رسیده و شیرین، ترس را در انسان می‌افزاید و شجاعت را از بین می‌برد.
زیاده روی در خوردن خربزه، سبب نفخ و ایجاد درد در معده و روده می‌شود.
قبل از غذا اسهال و ورم روده را به همراه می‌آورد.
برای سرماخوردگی و سینه درد ضرر دارد.
خوردن خربزه به همراه عسل خطرات بسیاری را به همراه دارد. (1)

پی نوشت ها :

1. میوه و گیاه درمانی، صفحه 75.
منبع: حکیم، عذراسادات؛ (1388) میوه درمانی با بهره گیری از دستورهای اسلامی، قم، عصر غیبت، چاپ نخست.

مطالب مشابه