قارچ سرشار از مواد معدنی، ویتامینD، ویتامینB2، B1،B3فیبر و آمینو اسیدهای ضروری است. قارچ کم چربی و کم کالری است و نقش مهمی در سلامتی بدن و دور کردن بیماری ها ایفا می کند. ارزش دارویی نیز دارد و به کاهش وزن کمک زیادی می کند. حدود100000 نوع قارچ مختلف وجود دارد که 700نوع آن خوراکی هستند. قارچ حاوی ترکیباتی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند از این رو از بدن در برابر انواع سرطانها محافظت می کند. برخی از قارچ های دارویی، درمان مؤثر برای بیماری های تنفسی، اختلالات مرتبط با گردش خون، مشکلات کبدی و ضعف و خستگی مفرط هستند و انرژی را افزایش می دهند. همچنین تصور می شود نشانه های سالخوردگی زودرس را به حداقل می رسانند.
منبع: نشریه راه زندگی-ش288