1. حضرت فاطمه(س) : کسی که عبادت پاک و خالص خود را به بالا بفرستد، خداوند عزیز و جلیل، بهترین مصالحش را بر او نازل می گرداند.
منبع: آیین بندگی و نیایش (ترجمه عده الداعی)؛ ص383
2. امام جواد (ع) : در روز عید قربان چیزی با فضیلت تر از پنج چیز نیست: قربانی کردن، یا راه رفتن در جهت نیکی به پدر و مادر یا خویشاوندی که قطع رحم کرده تا به او چیزی ببخشد و آغاز سلام کند، یا مردی که از بهترین جای قربانیش به دیگران اطعام کند و بقیه آن را به همسایگان از یتیمان و بیچارگان و بردگان بدهد و از اسیران دلجویی کند.
منبع: خصال، ج1، ص: 298
3. امام صادق (ع) : پیامبر خدا صلّی اللَّه علیه و آله فرمود: شعبان ماه من و رمضان ماه خداست و آن بهار تنگدستان است و به راستی که خداوند عید قربان را تنها برای سیر کردن مستمندانتان از گوشت، قرار داد؛ پس آنان را از گوشت قربانی بخورانید.
منبع: ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، ص:59
4. امام صادق (ع) : هنگامی که امام حسین بوسیله شمشیر مضروب شد و قاتل آن حضرت سبقت گرفت که سر مقدسش را جدا کند منادی از طرف پروردگار توانا از وسط عرش ندا در داد: ای امتی که بعد از پیامبر خود ظلم و ستم کردید (و حسین را سر بریدید) خدا شما را برای ادراک روز عید قربان و عید فطر موفق نکند.
منبع: کافی، ج:4، ص: 170
5. امام صادق (ع) : خداوند بزرگ پیش از آنکه در روز عرفه بر اهل عرفات تجلّی کند، بر زائران قبر حسین (ع) تجلّی میکند، و حاجاتشان را بر می آورد و گناهانشان را میآمرزد، و شفاعتشان را در باره دیگران میپذیرد، آن گاه به اهل عرفات توجه میکند و با آنان نیز این گونه رفتار مینماید.
منبع: کامل الزیارات، ص: 170
6. امام صادق (ع) : هر که مزار امام حسین علیه السّلام را در روز عرفه زیارت کند، همانند کسی است که خداوند را در عرش زیارت کرده باشد.
منبع: کامل الزیارات، ص: 172
7. امام صادق (ع) : ای بشیر! اگر مرد با ایمانی در روز عرفه به قصد زیارت قبر امام حسین (ع) حرکت کند و در فرات غسل کند و سپس عازم زیارت قبر آن بزرگوار شود، به ازای هر قدمی که بر میدارد ثواب یک حج با تمام مناسک و شرایطی که دارد در نامه اعمال او ثبت میگردد.
منبع: کافی ،ج 4،ص: 580
8. امام صادق (ع) : روزه روز ترویه کفّاره (گناهان) یک سال، و روزه روز عرفه کفّاره (گناهان) دو سال بشمار می رود.
منبع: من لا یحضره الفقیه، ج 2، ص: 87
9. امام رضا (ع) : از امام رضا (ع) از حقیقت توکل سوال شـد. فرمود: این که جز خدا از کسی نترسی.
منبع: بحارالانوار، ج 75،ص: 338
10. امام حسن عسکری (ع) : نشانه های مؤمن پنج چیز است: 1 ـ نمازهای پنجاهگانه 2 ـ زیارت اربعین 3 ـ انگشتر به دست راست کردن 4 ـ بر خاک سجده کردن 5 ـ بسم الله الرحمن الرحیم را بلند گفتن.
منبع: تهذیب الأحکام (تحقیق خرسان)، ج 6 ، ص: 52
11. امام سجاد (ع) : انتظار فرج از برترین اعمال است.
منبع: منتخب الاثر، ص 244
12. پیامبر اکرم (ص) : محبوبترین کارها نزد خداوند، نماز در وقت آن (اول وقت) است.
منبع: کنزالعمال، ج 7، حدیث18897
13. پیامبر اکرم (ص) : نشانه مخلص چهار چیز است: دلش درست است، اعضایش بیآزار است، خیرش به دیگران میرسد و از بد کردن خوددار است.
منبع: تحف العقول ج 21 ص 15
14. امام علی (ع) : اسرافکار سه نشانه دارد:1-آنچه نباید بخورد، می خورد 2- آنچه در شأن او نیست، می پوشد. 3- آنچه را شایسته او نیست ، می خرد.
منبع: الخصال ص 98
15. امام علی (ع) : از معاشرت و همنشینی با افراد شرور و بد کردار بپرهیزید: زیرا رفت و آمد با آنها همچون آتش خوبی ها را می سوزاند.
منبع: غررالحکم، ج2، ص289
16. امام حسین (ع) : هرگاه شنیدی شخصی آبروی مردم را می ریزد بکوش تا تو را نشناسد.
منبع: بحارالانوار، ج 74، ص198
17. امام علی (ع) : گناهی که اندوهگینت سازد، نزد خدا بهتر از کاری است که به خود پسندی گرفتارت سازد.
منبع: نهج البلاغه ، خ46
18. پیامبر اکرم (ص) : برترین جهاد آن است که آدمی صبح کند و قصد ستم به کسی را نداشته باشد.
منبع: بحارالانوار ، ج 98، ص258
19. امام رضا (ع) : آن کسی که توبه کند مانند کسی است که بی گناه باشد.
منبع: عیون اخبار الرضا (ع)، ج 2، ص74
20. امام علی (ع) : شخص دروغگو با دروغ گفتنش سه چیز بدست می آورد: 1- خشم خداوند را برای خودش 2- خوار شدن در چشم مردم 3- دشمنی ملائکه با او.
منبع: غررالحکم، ج6،