رنگ عسل و مفهوم آن

رنگ عسل و مفهوم آن

نویسنده: جمشید خدادادی

رنگ، بو و طعم عسل تا حدودی به هم مربوط هستند. بسیاری از طعم‌های عسل که در یک منطقه مطبوع و خوب است، در منطقه ی دیگر ناخوشایند تلقی می‌شود.عسل گندم سیاه و زیرفون ممکن است در یک منطقه بیشترین قیمت را داشته باشد، اما در منطقه‌ی دیگر بازاری نداشته باشد.
جدول رنگ چند نمونه عسل مختلف و کاربرد آن‌ها

 

نام گیاه

رنگ عسل

کاربرد آن ها

آویشن

قرمز

ضد سرفه، زخم معده، خستگی، ضعف و بی حالی

اکلیل کوهی

کهربایی روشن یا سفید

ضد افسردگی، نارسایی کبد، خستگی، دوران نقاهت، ورم معده، سنگ صفرا، ضعف و بی حالی

شبدر

بی رنگ و روشن

تلاش های فیزیکی شدید و طولانی

اسطوخودوس

زرین

ضدِ سردرد، میگرن، بی خوابی، ناراحتی های مجاری تنفسی، انگل های روده ای و تب

بلوط

تیره

جلوگیری از واریس، ضعف و بی حالی، کم خونی، ناراحتی های گردش خون

مریم گلی

کهربایی روشن یا تیره زرین

جلوگیری از افسردگی، فشار خون، کم خونی، ضعف و بی حالی

زیرفون

سبز متمایل به زرد کمرنگ

ضدِ بی خوابی و اعصاب، سرماخوردگی، شیرین کردن جوشانده‌ها، آرام بخش قلب

اقاقیا

آبگون زلال

ورم های لوله گوارشی، شیرین کردن شیر کودک، ضد دیابت

گندم سیاه

زرد تیره یا قهوه ای تیره

بارداری، شیر دادن، کمبود مواد معدنی و بیماری های عروقی

تمشک

وحشی، زلال کشت شده،

برونشیت، گلودرد، ورم گلو، حلق و حنجره

آفتابگردان

زرد طلایی

وجود مقدار بیش از حد کلسترول

اوکالیپتوس

تیره

انگل های روده، سیاه سرفه، عفونت های معده، برونشیت (عسل کمیاب)

گون

زرد

التهاب مثانه، ورم پروستات، روماتیسم، سنگ های ادراری

مرکبات

زرد شفاف

حالت عصبی، بی خوابی، میگرن، تپش قلب

منبع مقاله :
خدادادی، جمشید، (1391)، خلاصه ی عسل درمانی، تهران: مؤسسه نشر شهر، چاپ اول.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را ثبت کنید