خوردن میوه هنگام صیح باعث لاغری می شود. برای از بین بردن چربی های اضافه و لاغر شدن، استفاده از میوه هایی که قند کمی داشته و فاقد چربی هستند برای صبحانه مناسب ترند.
به نظر متخصصان تغذیه اگر می خواهید دارای اندامی زیبا و متناسب باشید، باید مدتی صبحانه خود را فقط اختصاص به میوه بدهید و تا ظهر غذای دیگری نخورید.
بهترین میوه برای این رژیم، مرکبات، انواع آلو، گوجه و گلابی هستند. وقتی شما برای مدتی صبح ها فقط میوه همراه با لیموترش بخورید، متوجه خواهید شد که چربی ها اضافی ذخیره شده در شکم و قسمت های دیگر بدن کمتر می شود و با شادابی که به دست آوردید، توانایی انجام ورزش را هم خواهید داشت.
وقتی شما هنگام صبح، میوه مخصوصاً میوه های ترش (البته ترشی میوه ها باید در حد اعتدال باشد) می خورید، غذایی خورده اید که بهترین ویتامین ها و املاح و فلزاتی را دارند که در عمل ساختن و ترمیم بافت ها و سلول های مختلف بدن دخالت دارند.
فقط قندها و چربی ها هستند که در بدن به صورت بافت ذخیره چربی درمی آیند چون این میوه ها قند کمی دارند و فاقد چربی هستند. در طول روز برای سوخت و ساز بدن از ذخیره های بدن استفاده خواهد شد. تمام میوه های شیرین و کم چرب برای رژیم های لاغری توصیه شده اند.
میوه ها علاوه بر املاح معدنی که دارند و در سوخت و ساز بدن نقش مهمی ایفا می کنند، اعمال دیگری را روی دستگاه های مختلف بدن دارند و بعضاً به عنوان دارویی در معالجه بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرند.
خوردن میوه بعد از غذا مفید نیست، زیرا غذا مانع جذب ویتامین های میوه در بدن انسان می شود. به دلیل انباشتگی غذا در معده، ویتامین های موجود در میوه به موقع جذب نمی شود و از بین می رود. در صورت خوردن میوه بعد از غذا، حداقل 3 ساعت طول می کشد تا ویتامین های میوه جذب شود، در صورتی که در سایر زمان ها این مدت زمان بسیار کم است.
بهترین زمان صرف میوه صبح قبل از خوردن صبحانه است، زیرا در این هنگام ویتامین های میوه در زمانی کمتر از 20 دقیقه جذب بدن می شود.
آبمیوه نیز هیچ گاه نمی تواند جایگزین خوبی برای میوه باشند. زیرا در جریان آبگیری میوه و مدت زمان برش تا صرف آن، بسیاری از ویتامین ها به خصوص ویتامینc از بین می روند. آبمیوه های تجاری که به روش صنعتی تهیه شده اند نیز هیچ یک از خصوصیات و ویتامین های میوه را ندارند و فقط برای رفع تشنگی مفید هستند.
منبع:کوچه ما شماره 7.