5 دلیل برای خوردن روزانه 1 سیب

5 دلیل برای خوردن روزانه 1 سیب

نویسنده: سارا نوباوه وطن

 

جدا از طعم و مزه بسیار عالی که سیب دارد، این میوه کوله باری از خواص درمانی را در خود دارا می باشد. در اینجا، برای شما دلایلی آورده ایم که چرا باید روزی حداقل یک عدد سیب بخورید.

1- به بهبود تنفس کمک می کند

محققان انگلیسی اخیرا به این نتایج دست پیدا کرده اند که مادرانی که در طی زمان بارداری سیب بیشتری می خورند، کمتر احتمال دارد فرزندانی داشته باشند که تا سن 5 سالگی دچار آسم شوند. این میوه می تواند از ریه های افراد بزرگسال نیز محافظت کند. همچنین می تواند احتمال مبتلا شدن به آسم، سرطان ریه و بسیاری از بیماری های دیگر را کاهش دهد.

2- باعث می شود دیرتر گرسنه شوید

سیب حاوی میزان زیادی فیبر می باشد و بدون اینکه شما کالری زیادی دریافت کنید، معده را پر نموده و باعث می شود دیگر احساس گرسنگی نکنید. شیرینی طبیعی که در سیب وجود دارد به آهستگی وارد خون می شود و به حفظ قند خون و اینکه سطح انسولین را در بدن شما در حد ثابتی نگاه دارد، کمک می کند، در نتیجه بدن شما احساس پری و سیر بودن بیشتری خواهد کرد، بر عکس خوراکی های آماده که مواد قندی در آنها بسیار زیاد است و گرسنگی بسیار سریع را به دنبال دارند.

3- به افزایش هوش کمک می کند

احتمالا به علت افزایش تولید استیل کولین (یک ماده شیمیایی که وظیفه رساندن پیغام بین سلول های عصبی را بر عهده دارد)، سیب به بالا بردن کارایی حافظه ضمن افزایش سن، و کاهش بالقوه شانس ابتلا به بیماری آلزایمر کمک می کند. این نتایج، از تحقیقاتی که در دانشگاه منچستر بر روی حیوانات انجام شد، به دست آمد.

4- کلسترول خون را کاهش می دهد

باید از دو ترکیب کلیدی و اصلی تشکر کنیم؛ پکتین (نوعی فیبر گیاهی) و پلی فنول ها (نوعی آنتی اکسیدان قوی)، سیب می تواند سطح کلسترول بد خون (LDL) را پایین بیاورد و به این ترتیب از گرفتگی عروق جلوگیری می کند. برای استفاده بیشتر از مواد مغذی موجود در سیب، پوست آن را دور نیندازید، زیرا پوست سیب دو تا شش برابر بیشتر از گوشت آن، ترکیبات آنتی اکسیدانی دارد.

5- با سرطان مبارزه می کند

مطالعات آزمایشگاهی نشان داده اند ترکیبات مختلفی که در این میوه آبدار وجود دارد، رشد سلول های سرطانی را محدود می کنند، اما این ترکیبات زمانی بیشتر تأثیرگذار خواهند بود که به طور کامل از تمام جزئیات سیب استفاده شود (البته به جز ساقه و دانه آن). افرادی که روزانه بیشتر از یک سیب می خورند، درصد مبتلا شدن به چند نوع سرطان را 9 تا 42 درصد در خود پایین می آورند (سرطان دهان، مری، روده بزرگ، سینه، تخمدان، سرطان پروستات و سرطان های دیگر). این نتایج از تحقیقات محققان ایتالیایی به دست آمده است.
منبع: دنیای تغذیه شماره 106

 

 

مطالب مشابه

دیدگاهتان را ثبت کنید