آناناس منبع عظیم آنتی اکسیدان ها

آناناس منبع عظیم آنتی اکسیدان ها

 

فواید آناناس برای سلامت : یکی از مهم ترین آنزیم های موجود در آناناس Brome Lain است. همین آنزیم کلید طلای اکثر فواید آناناس را در دست دارد. آناناس تازه سرشار از محتویات سولفور و ترکیبات پروتئینی هضم کننده غذا است.
آنزیم Brome Lain و آناناس ها : Brome Lain یکی از ضد اشتعال های مفید است که از تورم می کاهد، به درمان سینوزیت کمک می کند، برای درمان گلودرد، آرتروز و نقرس به کار می رود. برای اثرات بیشتر آناناس باید بین وعده های غذایی و بدون غذاهای دیگر خورده شود. فواید آنزیم Brome Lain باعث می شود تا سایر غذاها بهتر هضم شوند.
آناناس و آنتی اکسیدان ها :منبع خیلی خوب ویتامین C است. آناناس به بدن شما محافظت خوبی در برابر رادیکال های آزاد می دهد؛ ترکیباتی که به سلامت سلول ها صدمه می زنند.
ساخته شدن رادیکال های آزاد باعث تصلب شریان ها می شود و بیماری های قلبی، عروقی و دیابتی به همراه می آورد. افزایش حمله آسمی و همچنین افزایش سرطان های خاص مانند سرطان روده بزرگ نیز از پیامدهای آن به شمار می رود.
رادیکال های آزاد همیشه بر بیماری های مرتبط با آرتروزهای استخوانی و دردهای روماتیسمی تکیه دارد. ویتامین C یکی از مهم ترین آنتی اکسیدان های قابل حل در آب است که خود به عنوان یکی از گرانبهاترین مواد برای درمان این شرایط است.
همچنین ویتامین C یکی از بهترین جنگنده های سرماخوردگی و آنفولانزاست و فقط هم به دلیل عملکرد آن در سیستم دفاعی بدن است.
منگنز : آناناس منبع عظیم منگنزاست؛ یک ماده معدنی حیاتی در برخی آنزیم های بدن که برای تولید انرژی مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین منبع خوبی از ویتامین B1 است که در آنزیم های تولید کننده انرژی اهمیت خاصی دارد.
از بین رفتن دید : آناناس و سایر میوه ها در سلامت چشم مؤثرند و در محافظت برابر آسیب های چشمی که در دوران پیری اتفاق می افتد، نقش بسیار مؤثری دارند. 3 وعده غذایی میوه در روز خصوصاً آن دسته ای که آنتی اکسیدان دارند، خطر ابتلا به شرایط ضعف دید را کاهش می دهند.
ساقه های آناناس : برخی مولکول های مفید در ساقه آناناس پنهان است که توسط محققین استرالیایی کشف شده است. دیده شده که این مولکول ها در برابر گونه های خاصی از سرطان ها از خود مقاومت نشان می دهند. گونه هایی از سرطان ها عبارتند از :
سرطان تخمدان، ریه، سینه، روده و پوست.
انتخاب و نگهداری از آناناس : آناناس ها را باید بر اساس اندازه شان، احساس سنگینی داشته باشند. در غیر این صورت خشک و بی مزه هستند. آنها باید تمیز به نظر برسند و بوی خوبی دهند و علامت کپک زدگی روی سطح خارجی شان نداشته باشند. از آنجایی که آناناس ها از زمانی که کنده می شوند دیگر رشد نمی کنند و رسیده نمی شوند، لذا با دقت انتخاب کنید و آن دسته ای که به نظر نارس می رسند را انتخاب نکنید. آناناس ها را می توان در دمای اتاق نگهداری کرد حتی با وجود این که زود خراب می شوند و باید به دقت از آنها مواظبت کرد.
این میوه شیرین و چسبناک، میوه مورد علاقه برای همه کودکان در هر سنی است و شیرین و ترشی ای که دارد، جز لاینفک آن است و شما نمی توانید به این آسانی از آن بگذرید. آناناس ها عضوی از خانواده Bromeliaceae هستند که از گل های متعدد بدون میوه تشکیل شده و در اطراف هسته قرار گرفته اند. هر تکه از این قسمت های بدون میوه، چشمی دارند که حالت خار مانندی دارد و سطح آناناس را پوشانده است. آناناس هم ترش و هم شیرین مزه است.
منبع:نشریه کوچه ما، شماره 16.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را ثبت کنید