محققان در بررسی های خود ماده ی شیمیایی حاصل از رنگدانه ی ریواس را به سلول های سرطانی اضافه کرده و مشاهده کردند که حدود 50 درصد تومورها در عرض 48 ساعت از بین رفتند.
رنگدانه ای که ساقه ی ریواس را قرمز می کند می تواند باعث کاهش تکثیر سلول های سرطانی و جلوگیری از رشد آن ها شود.
نتایج پژوهشی که در مجله ی Nature Cell Biology به چاپ رسیده است نشان می دهد که رنگدانه ی موجود در این سبزی ترش و شیرین که باعث قرمزی ساقه های آن می شود به مهار پروتئین 6PGD کمک می کند. این پروتئین باعث رشد برخی از تومورها می شود.
این گفته نتیجه ی بررسی های محققان دانشگاه اموری آتلانتا در ایالات متحده ی آمریکا و همچنین محققان دانشگاه بیجینگ چین است.
رنگدانه ای که ساقه ی ریواس را قرمز می کند می تواند باعث کاهش تکثیر سلول های سرطانی و جلوگیری از رشد آن ها شود
محققان در بررسی های خود ماده ی شیمیایی حاصل از رنگدانه ی ریواس را به سلول های سرطانی اضافه کرده و مشاهده کردند که حدود 50 درصد تومورها در عرض 48 ساعت از بین رفتند.
یک نوع رنگدانه ی دیگر نیز روی سلول های سرطانی موش های آزمایشگاهی تست شد و نتیجه ی آن کاهش رشد تومورها بود.
مهار پروتئین 6PGD راهی برای کاهش رشد تومورها
به عقیده ی محققان این پژوهش مهار 6PGD باعث کاهش تکثیر سلول های سرطانی و مقابله با رشد تومورها می شود.
محققان با آزمایش 2000 نوع ترکیب شیمیایی مختلف روی تومورهای سرطانی به این نتیجه رسیدند که رنگدانه ی موجود در ریواس بهترین تأثیر را در متوقف کردن 6PGD دارد بدون اینکه به سلول های سالم آسیبی برساند.
هم اکنون محققان در حال بررسی تأثیر این رنگدانه روی بدن انسان هستند. امید می رود نتایج مثبتی از آن گرفته شود.