خواص کیوی

خواص کیوی

نویسنده: عذراسادات حکیم

کیوی سرشار از ویتامین‌های لازم بدن است که از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
A,B1,B2,B3,C,D,E
از املاح معدنی موجود در کیوی می‌توان به آهن، پتاسیم، روی، سولفات، فسفر، فولیک اسید، مس، منیزیم، کلسیم و کلر اشاره کرد.
ازفایده‌های درمانی کیوی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
کیوی از ضعف بینایی پیشگیری و سیستم حفاظتی بدن را تقویت می‌کند.
غذاهای سنگین را هضم، وزن را کاهش و خون را رقیق می‌کند.
از سرماخوردگی، فشار و چربی خون، ورم لوزالمعده و روماتیسم جلوگیری می‌کند. ادرارآور است و کلسترول خون را کاهش می‌دهد.
از سکته قلبی پیشگیری می‌کند. (1)

پی نوشت ها :

1. میوه و گیاه درمانی؛ صفحه 131.
منبع: حکیم، عذراسادات؛ (1388) میوه درمانی با بهره گیری از دستورهای اسلامی، قم، عصر غیبت، چاپ نخست.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را ثبت کنید