خواص عسل

خواص عسل

نویسنده: عذراسادات حکیم

عسل تنها غذایی است که خداوند متعال در قرآن کریم در مورد آن می‌فرماید:
فیه شفاء للناس (1)
امیر مومنان علی (ع) درباره عسل می‌فرماید:
هیچ چیز مانند عسل، شفای بیمار نخواهد بود. (2)
امام رضا (ع) در مورد درمان زکام می‌فرماید:
هرکس می‌خواهد در زمستان گرفتار زکام نشود، هر روز سه لقمه عسل به همراه موم بخورد. (3)
عسل دارای ویتامین‌هایی از جمله A,B,C,D,E,K می‌باشد.
همچنین انواع مواد معدنی از جمله : پتاسیم، کلسیم، آهن، فسفر، منیزیم.
ید و منگنز، روی، مس، سدیم و انواع اسیدها در عسل وجود دارد.
در عسل تمام ویتامین‌ها و فلزاتی که مورد نیاز بدن است وجود دارد.
آیا می‌دانستید عسل غذایی است که اگر سال‌ها بماند، فاسد نمی‌شود؟
عسل بیماری‌هایی چون کم خونی را درمان می‌کند.
همچنین درمان بیماری‌هایی نظیر بیماری ریه و پوکی استخوان است.
از خاصیت‌های عسل به تاثیر باور نکردنی آن در رشد اعضا ء بدن می‌توان اشاره کرد.
عسل مجاری ادرار را ضد عفونی می‌کند.
عسل از موادی تشکیل شده است که در پیش گیری و درمان روماتیسم تاثیر بسزایی دارد.
قندی که در عسل وجود دارد، قلب را تقویت می‌کند و فشارخون را درمان می‌کند؛ همچنین برای کبد مفید است و بیماری‌های کبدی را درمان می‌کند. عسل مرض‌های ریه، زخم معده و روده اثنی عشر را درمان می‌کند. (4)

پی نوشت ها :

1. سوره نحل، آیه 69.
2. بحارالانوار، جلد 66، صفحه 292.
3. بحارالانوار، جلد 62، صفحه 324.
4. فرشته نجات، صفحه 121.
منبع: حکیم، عذراسادات؛ (1388) میوه درمانی با بهره گیری از دستورهای اسلامی، قم، عصر غیبت، چاپ نخست.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را ثبت کنید