خواص گریپ فروت
خواص گریپ فروت
نویسنده: عذراسادات حکیم
گریپ فروت از میوههای خنک است.
از جمله ویتامینهای گریپ فروت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
A,B1,B2,B3,C,P
از جمله مواد معدنی موجود در گریپ فروت نیز میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
آهن، پتاسیم، فسفر، کلسیم.
این میوه تابستانی نیز همانند سایر میوهها، دارای فواید بسیاری است که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
گریپ فروت قبل از غذا اشتها را تحریک کرده، تشنگی را از بین برده و موجب هضم غذا میشود.
مواد سمی را از بدن دفع، ترشح اسید معده را کم و کلسترول خون را کاهش میدهد.
گریپ فروت خون را تصفیه، غلظت آن را کاهش داده و رگها را از وجود چربی و مواد رسوبی پاک و کبد و کلیه را شستشو میدهد.
از سنگ کلیه، مثانه و صفرا جلوگیری و سرطان را درمان مینماید.
قلب را تقویت کرده و موجب پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی و عروقی میشود.
از گریپ فروت میتوان به عنوان داروی خواب آور نیز استفاده کرد.
هرچند سرشار از انرژی است ولی برای کاهش وزن مفید است.
در نهایت آن که تشنگی را برطرف و از سرما خوردگی جلوگیری میکند.
هسته گریپ فروت نیز دارای فایدههایی است که از جمله آنها میتوان به ضدعفونی کردن و درمان قارچ اشاره کرد.
گل گریپ فروت نیز درمان تشنج و لرزش بوده و عفونتهای ریوی را درمان مینماید.
ازگریپ فروت میتوان برای درمان نارساییهای کیسه صفرا و شکنندگی موی سراستفاده کرد.(1)
پی نوشت ها :
1. میوه و گیاهان دارویی، صفحه 167.
منبع: حکیم، عذراسادات؛ (1388) میوه درمانی با بهره گیری از دستورهای اسلامی، قم، عصر غیبت، چاپ نخست.