نکاتی برای غلبه بر افسردگی

نکاتی برای غلبه بر افسردگی

مترجم: رزیتا ملکی‌زاده

اگر احساس افسردگی می‌کنید بهترین کار این است که حتماً آن را جدی بگیرید_افسردگی خود به ‌خود بهبود پیدا نمی‌کند. علاوه بر این بهتر است از یک دکتر یا درمانگر کمک بگیرید.
در ای جا پنج راه را به شما معرفی خواهیم کرد که می‌توانید برای داشتن احساسی بهتر انجام دهید:
1. ورزش کنید. 15 تا 30 دقیقه قدم بزنید_ حرکات موزون انجام دهید و یا دوچرخه ‌سواری کنید. افرادی که در شرایط افسردگی قرار دارند ممکن است از انجام فعالیت‌ها لذت نبرند، اما با این وجود سعی کنید به هر شکلی این کار را انجام بدهید ( می‌توانید از یکی از دوستانتان بخواهید تا با شما ورزش کند.) از زمانی که ورزش کردن را شروع می‌کنید مدتی طول می‌کشد تا خلقتان بهبود پیدا کند. علاوه بر این، انجام ورزش‌های هوازی، مثل یوگا، می‌تواند احساس افسردگی را از بین ببرد، تمرینات یوگا را می‌توانید از سایت‌های مربوط به یوگا دریافت کنید. دو جنبه اصلی یوگا- تمرینات تنفسی و تمرکز- می‌تواند به افراد افسرده حس بهتری بدهد.
2. تغذیه مناسب داشته باشید. افسردگی می‌تواند بر اشتهای شما اثر بگذارد. ممکن است یک فردی اصلاً میلی به غذا نداشته باشد، اما یک فرد دیگر تمایل به پرخوری داشته باشد. اگر افسردگی بر تغذیه شما اثر گذاشته است، به رژیم غذایی خود بیشتر توجه کنید. تغذیه مناسب می‌تواند بر انرژی و خلق اثر بگذارد؛ بنابراین سبزیجات و میوه‌ها را در برنامه غذایی خود بگنجانید و وعده‌های غذایی منظمی داشته باشید. (اگر احساس کرختی و سستی می‌کنید، سعی کنید غذاهای سبکی مثل میوه بخورید).
3. مشکلات و دغدغه‌های خود را مشخص کنید. اما به آن‌ها خود نگیرید. سعی کنید هر شرایطی را که در افسردگی شما نقش داشته است، را مشخص کنید. وقتی شما بدانید که چه چیزی و چرا ناراحتتان می‌کند، می‌توانید با یک دوست خوب درباره‌اش صحبت کنید. صحبت کردن راهی برای تخلیه هیجانات و دریافت همدردی است. وقتی که این قبیل افکار و احساسات را دور بیندازید، توجه خود را به سمت چیزهای مثبت معطوف خواهید کرد. سعی کنید مشکلات خود را حل کنید. برقراری ارتباط با دوستان و خانواده اثرات مثبتی بر بهبود افسردگی دارد و از طرفی باعث می‌شود که والدین نیز از این که در بهبودی شما نقشی دارند، حس بهتری داشته باشند
4. خودتان را ابراز کنید. زمانی که افسرده هستید خلاقیت و حس شوخ‌طبعی شما از بین می‌رود.. تصویرسازی ذهنی را تمرین کنید. (با نقاشی و طراحی یا خط خطی کردن، خیاطی، نوشتن، حرکات موزون، آهنگسازی) این شکل از فعالیت‌ها نه تنها باعث شکل‌گیری طرح‌های خلاقانه می‌شود؛ بلکه هیجانات و احساسات شما را به جریان می‌اندازند. زمانی را برای بازی با دوستان خود یا حیوان خانگی‌تان اختصاص بدهید. به دنبال موضوعاتی باشید که باعث خوشحالی و خندیدن شما بشود مثل تماشای یک فیلم کمدی. خندیدن کمک مؤثری به بهبود خلقتان می‌کند.
5. به جنبه‌های مثبت وقایع نگاه کنید. افسردگی بر طرز فکر شما اثر می‌گذارد و باعث می‌شود جنبه‌های تیره و تاریک موضوعات را ببینید و از جنبه مثبت آن‌ها غافل شوید. سعی کنید بر جنبه‌های مثبت بیشتر تمرکز کنید و توجه خود را از تمرکز بر یک جنبه موضوع بر سایر جنبه‌های آن معطوف کنید. نقاط قوت، توانایی و استعدادهای خود را در نظر بگیرید. بعلاوه فراموش نکنید که نسبت به خودتان صبور و مهربان باشید. درمان افسردگی به زمان احتیاج دارد.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را ثبت کنید